Med pH-meter i lomma

Fokus på fôr og fôring er en nøkkel for å lykkes som slaktegrisprodusent. Å spare 0,1 fôrenhet i fôrforbruk per gris gir 60 000 kroner mer i lommeboka for en konsesjonsbesetning.

Med pH-meter i lomma

Fokus på fôr og fôring er en nøkkel for å lykkes som slaktegrisprodusent. Å spare 0,1 fôrenhet i fôrforbruk per gris gir 60 000 kroner mer i lommeboka for en konsesjonsbesetning.

Vi er på Vestly ved Bryne på Jæren. Her holder Lars Oftedal til. En del kjenner trolig navnet gjennom innredningsprodusent Reime. Der jobbet Lars tidligere, men han har nå jobb i annen industri. Fortsatt er han imidlertid slaktegrisprodusent. Resultatene er også gode med lavt fôrforbruk.

Kjære leser!

Kjøp abonnement for å få tilgang til alt innhold på Svin.no

12 måneder

1300,-

KJØP