Liker å registrere fôrforbruket
– Det er rart at ikke flere slaktegrisprodusenter gjør dette. Jeg synes fôrregistreringa har blitt mye enklere etter at Ingris-registreringene kom på nettet, sier John Bye i Levanger.
Liker å registrere fôrforbruket
– Det er rart at ikke flere slaktegrisprodusenter gjør dette. Jeg synes fôrregistreringa har blitt mye enklere etter at Ingris-registreringene kom på nettet, sier John Bye i Levanger.
Han understreker at han ikke er noen superprodusent på noen som helst måte. Resultatene er på det jevne, eller litt bedre enn gjennomsnittet. Men Bye har alltid likt å jobbe med tall, og har i alle år hatt god oversikt over hvordan utviklingen er i slaktegrishuset. Siste året lå fôrforbruket på 2,64 i gjennomsnitt, og siste periode var det 2,59. Målet er å komme ned på 2,5 fôrenhet per kilo tilvekst.