Hvorfor lykkes noen bedre enn andre?

I ei tid hvor prisene faller og dekningsbidragene synker er det trolig mang en svineprodusent som spør seg sjøl; hva kan jeg gjøre for å bli bedre? Hvorfor er noen så svinaktig gode?

Hvorfor lykkes noen bedre enn andre?

I ei tid hvor prisene faller og dekningsbidragene synker er det trolig mang en svineprodusent som spør seg sjøl; hva kan jeg gjøre for å bli bedre? Hvorfor er noen så svinaktig gode?

Dette var også utgangspunktet for en større undersøkelse som Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning (NILF) og Høgskolen i nord-Trøndelag (HINT) gjennomførte med utgangspunkt i 62 besetninger på Østlandet, Jæren og i Trøndelag. Men svaret er, kanskje ikke så overraskende, ikke enkelt å gi. Heller ikke de tre som har jobbet med denne undersøkelsen, Ola Flaten og Kristin Stokke hos NILF og Rolf Wensbakk ved HINT, har noe godt og entydig svar.

Kjære leser!

Kjøp abonnement for å få tilgang til alt innhold på Svin.no

12 måneder

1300,-

KJØP