Daglig leder Rolf Gunnar Husveg er en mann med glimt i øyet og sterk tilknytning til både bedriften og nærmiljøet.
Foto: Tom Erik Holmlund
Fatland:
– Vi lager verdens beste pinnekjøtt
HOMMERSÅK: Fatland Jæren AS satser bredt. Fra slakting og skjæring til spekemat. Daglig leder Rolf Gunnar Husveg har vært med på reisen i 30 år med kun ett avbrudd, hos Statsforvalteren i Rogaland, og mener Fatland i dag står sterkere enn noen gang.
I Hommersåkveien 250 på Jæren ligger Fatland Jæren – et slakteri med lange tradisjoner og store ambisjoner. Her møter vi daglig leder Rolf Gunnar Husveg. En mann med glimt i øyet og sterk tilknytning til både bedriften og nærmiljøet.
– Jeg går til jobb, sier han smilende.
– Familien bor rett i nærheten, og det er kort vei mellom liv og virke.