Kortreist mat helt til Berlin
Også lokalprodusert norsk nisjemat, såkalt kortreist mat, må reise en stubb hvis den skal bli lagt merke til utenfor landets grenser. Grüne Woche er ikke bare et naturlig stoppested, men også en stor aha-opplevelse.
Kortreist mat helt til Berlin
Også lokalprodusert norsk nisjemat, såkalt kortreist mat, må reise en stubb hvis den skal bli lagt merke til utenfor landets grenser. Grüne Woche er ikke bare et naturlig stoppested, men også en stor aha-opplevelse.
De fleste som besøker messa for første gang, det være seg utstillere eller publikummere, får seg en stor aha-opplevelse. For dette er stort. Her kommer du ikke gjennom alle utstillerne i løpet av en dag hvis du har ambisjoner om å få med seg hva de har å tilby. Men Grüne Woche er ikke bare en kjempestor salgs- og utstillingsmesse av mat- og landbruksprodukter. Den er også en gigantisk møteplass hvor mange nettverk spinnes. Et eksempel;