Godt Nytt År med nye muligheter!
Godt Nytt År med nye muligheter!
Takk til alle som har stått på for å muliggjøre tidenes kjøttsalg, det er bra og det er vi veldig fornøyd med. Likevel så har vi gjennom året 2006 fått meldingar om for lite kjøtt i butikken. Dette er først og fremst beklagelig for den enkelte forbruker som ikkje får tak i planlagt varekjøp. Det skaper også store frustrasjoner blant produsentene, og da særlig i ein overproduksjonssituasjon når vi veit det henger tusenvis av tonn med svinekjøtt på krok.
Dette er problem som gjentar seg, og sjølv om det blir gitt tilbakemeldinger kvart år,dukker problemet opp på nytt. Vi har forståelse for at det er utfordrande å forutsjå markedet. I sær eit marked som er vêravhengig. Det må likevel være mulig å tilby produkt som er klargjort for grillen som eks. marinerte produkt og forhandsgrilla produkt med lengre holdbarhet.