Forbrukerprisen på kjøtt ned 1,7 prosent i januar

Forbrukerprisen på kjøtt gikk ned med 1,7 prosent første måned i 2010, og svinekjøtt drar prisene ned.

Forbrukerprisen på kjøtt ned 1,7 prosent i januar

Forbrukerprisen på kjøtt gikk ned med 1,7 prosent første måned i 2010, og svinekjøtt drar prisene ned.

Av de ulike kjøttslagene økte prisen på lam med 3,2 prosent, mens de øvrige kjøttslagene hadde en prisreduksjon, der prisen bl.a. gikk ned med 0,3 prosent for fjørfe, 1,2 prosent for svin og 0,7 prosent for reinsdyr. Det viser en rapport fra Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning (NILF). Forbrukerprisen på meierivarer gikk ned i januar med 0,7 prosent, mens prisen på grønnsaker og frukt økte med 0,8 prosent. Forbrukerprisen på fisk gikk ned med 2,7 prosent i januar.

Kjære leser!

Kjøp abonnement for å få tilgang til alt innhold på Svin.no

12 måneder

1300,-

KJØP