– Økt matopplevelse betyr mindre mattrygghet

– I det øyeblikket vi forlater hermetikken, så øker matopplevelsen. Større matopplevelser betales med mindre mattrygghet, for hundre prosent trygge kan vi aldri bli, sier Ole Alvseike.

– Økt matopplevelse betyr mindre mattrygghet

– I det øyeblikket vi forlater hermetikken, så øker matopplevelsen. Større matopplevelser betales med mindre mattrygghet, for hundre prosent trygge kan vi aldri bli, sier Ole Alvseike.

Han tar utgangspunkt i at myndigheter, politikere og for så vidt også landbruket sjøl, på mange måter har prosedert budskapet om trygg mat. Trygg mat har vært sett på som en selvfølge i Norge. Meningsmålinger (se annen sak på denne siden) bekrefter at slik er det. Norske forbrukere har tillit til myndighetenes matkontroll, samt at norsk matproduksjon er trygg og ufarlig.

Kjære leser!

Kjøp abonnement for å få tilgang til alt innhold på Svin.no

12 måneder

1300,-

KJØP