Noe for enhver smak på Ålesundkaia

– Jeg er helt skjelven, utbrøt Lene Lindland da lærlingedelen av norgesmesterskapet i kjøtt ble arrangert under Den Norske Matfestivalen i Ålesund. Og skjelvne var det antakelig flere som var på kaia ved Brosundet.

Noe for enhver smak på Ålesundkaia

– Jeg er helt skjelven, utbrøt Lene Lindland da lærlingedelen av norgesmesterskapet i kjøtt ble arrangert under Den Norske Matfestivalen i Ålesund. Og skjelvne var det antakelig flere som var på kaia ved Brosundet.

For det står ikke til å nekte at fisk i alle farger og fasonger hadde en sentral plass under årets matfestival. Men kjøttet hadde også sin plass. Lene Lindland trakk for eksempel det lengste strået da sju lærlinger fra forskjellige kanter av landet hadde møtt fram for å konkurrere om hvem som var best i grovstykking, finstykking og presentasjon av kjøtt. Hun vant med mexicansk wok, mandarinbiff og baconstek. Til daglig er hun butikkslakterlærling ved Meny i Oslo City.

Kjære leser!

Kjøp abonnement for å få tilgang til alt innhold på Svin.no

12 måneder

1300,-

KJØP