Med svin på skogen
YTTERØY: Det startet med fem gris i det fri for å få veltrimmet kjøtt til eget forbruk. I dag har Karl Laugsand 50 svin på skogen og skinkene er bortbestilt lenge før de er ferdige.
Med svin på skogen
YTTERØY: Det startet med fem gris i det fri for å få veltrimmet kjøtt til eget forbruk. I dag har Karl Laugsand 50 svin på skogen og skinkene er bortbestilt lenge før de er ferdige.
En flokk nysgjerrige griser følger oss hakk i hæl der vi vandrer innover i skogen. Sjefsgrisen går i tet og tøffer seg med kraftige, muskuløse skinker, sammen med en annen sjef, Karl Laugsand, som holder styr på de 50 unggrisene. Da vi slår oss ned i skogholtet for å drikke kaffe, slår grisene seg ned også. «Hva skjer’a?» grynter de og snuser på skoene våre, sjekker nistekurven og løper rundt i det høye gresset så bare flagrende ører og grisehaler med krøll på synes.