Bedre kvalitet på svinekjøttet

Kvalitetsforbedringsprogram met for svinekjøtt har gitt resultater. Kjøttbransjen mener at tre års innsats har virket positivt. Kjøttkvaliteten har blitt klart bedre. Den er også mer stabil.

Bedre kvalitet på svinekjøttet

Kvalitetsforbedringsprogram met for svinekjøtt har gitt resultater. Kjøttbransjen mener at tre års innsats har virket positivt. Kjøttkvaliteten har blitt klart bedre. Den er også mer stabil.

Kvalitetsforbedringsprogrammet for svinekjøtt ble utviklet av Fagsenteret for kjøtt i samarbeid med kjøttbransjen. Hensikten var å redusere andelen slakt med for høyt innhold av marine fettsyrer i spekket. Tiltaket skulle redusere smaksog lagringsproblemer med svinekjøtt.

Kjære leser!

Kjøp abonnement for å få tilgang til alt innhold på Svin.no

12 måneder

1300,-

KJØP