Snuprosessen i Nortura reduserer driftskostnadene
Etter et veldig tøft 1. tertial kan nå konsernsjef Geir Olav Opheim i Nortura spise sin gourmetwiener fra Gilde med et smil om munnen. Etter 2. tertial ser han at snuprosessen virker, men det er fortsatt langt igjen til mål.
Snuprosessen i Nortura reduserer driftskostnadene
Etter et veldig tøft 1. tertial kan nå konsernsjef Geir Olav Opheim i Nortura spise sin gourmetwiener fra Gilde med et smil om munnen. Etter 2. tertial ser han at snuprosessen virker, men det er fortsatt langt igjen til mål.
– Vi er motivert til å ta mer av den medisinen som vi ser har virket i juli og august. Resultatene er langt i fra gode nok, og samlet sett må vi redusere bemanningen med mellom 1000 og 2000 stykker. Dette vil gjøre vondt for mange ansatte og lokalsamfunn. Men vi må ha færre ansatte, færre fabrikker og færre produkter, sier konsernsjefen i Nortura.