Ribbe i stekepose

I høst vil Gilde gjøre det lettere å lykkes med produkter som noen synes det kan være vanskelig å få til. Blant annet kommer ribba i stekepose.

Ribbe i stekepose

I høst vil Gilde gjøre det lettere å lykkes med produkter som noen synes det kan være vanskelig å få til. Blant annet kommer ribba i stekepose.

Nærmere jul lanseres Gilderibbe i stekepose og ribbe sous vide, to helt nye og veldig enkle måter å tilberede det tradisjonsrike kjøttstykket på. Ribbe i stekepose skal gi både saftig kjøtt og sprø svor, fordi posen holder på fuktigheten under steketiden, men åpner seg mot slutten slik at svoren stekes. Ribbe sous vide er et mindre stykke på 600 gram. Kjøttet er ferdig sous vide-behandlet, slik at det kun må varmes opp.

Kjære leser!

Kjøp abonnement for å få tilgang til alt innhold på Svin.no

12 måneder

1300,-

KJØP