Bildet: I ett år har Kjetil Olsen sittet i stillingen som daglig leder ved Bjerke AS, men påleggs- og kjøttprodusenten fra Helgeroa har ingen primadonnanykker, og forsikrer at Bjerke AS er en familiebedrift med flat organisasjon.
Med Helgeroa på brødskiva
Norsk kjøtt er alt de trenger for å kunne lage akkurat det de vil: helgeroasalami, kryddersalami, westfahlerskinke, grillet leverpostei og svinekam. For ett år siden fikk Bjerke AS ny daglig leder, men strukturen i bedriften er like flat som selve kjøttpålegget.
Tekst og foto: Marte Østmoe, Helgeroa
Selv etter et år i sjefsstolen, har daglig leder av Bjerke AS, Kjetil Olsen, problemer med å bruke tittelen «sjef» når han snakker om seg selv. På Bjerke har han vært ansatt i noe han mener må være 10 – 12 år, og i årene før han ble daglig deler, var han kjedesjef. Heller ikke den gang hadde han messingskilt på døra.
– Ingen her er opptatt av titler, sier han oppriktig.