Glimt fra KLFs 100 årsfeiring

Med helgrillet okse og rause smaksprøver fra 12 kjøttbedrifter, markerte Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund (KLF) sitt 100 års jubileum med en stor lunsj i sentrum av Oslo i juni i sommer. Mange satte pris på det.

Glimt fra KLFs 100 årsfeiring

Med helgrillet okse og rause smaksprøver fra 12 kjøttbedrifter, markerte Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund (KLF) sitt 100 års jubileum med en stor lunsj i sentrum av Oslo i juni i sommer. Mange satte pris på det.

Også landbruks- og matminister Lars Peder Brekk. Han var ikke i tvil da han testet hamburger fra Espeland og sodd fra Inderøya; – Fantastisk gode produkter som trygger mangfoldet og som vi kan være stolte av.Mange så naturligvis sitt snitt til å sikre seg godbiter fra kvalitetsorienterte kjøttbedrifter, men også en rekke politikere fra nasjonalforsamlingen et lite steinkast lenger opp i Oslos hovedgate.

Kjære leser!

Kjøp abonnement for å få tilgang til alt innhold på Svin.no

12 måneder

1300,-

KJØP