Glimt fra KLFs 100 årsfeiring
Med helgrillet okse og rause smaksprøver fra 12 kjøttbedrifter, markerte Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund (KLF) sitt 100 års jubileum med en stor lunsj i sentrum av Oslo i juni i sommer. Mange satte pris på det.
Glimt fra KLFs 100 årsfeiring
Med helgrillet okse og rause smaksprøver fra 12 kjøttbedrifter, markerte Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund (KLF) sitt 100 års jubileum med en stor lunsj i sentrum av Oslo i juni i sommer. Mange satte pris på det.
Også landbruks- og matminister Lars Peder Brekk. Han var ikke i tvil da han testet hamburger fra Espeland og sodd fra Inderøya; – Fantastisk gode produkter som trygger mangfoldet og som vi kan være stolte av.Mange så naturligvis sitt snitt til å sikre seg godbiter fra kvalitetsorienterte kjøttbedrifter, men også en rekke politikere fra nasjonalforsamlingen et lite steinkast lenger opp i Oslos hovedgate.