Ble stor i Lillesand
Høy kvalitet og lokal tilhørighet. Det måtte til for å løfte den lille kjøttbedriften i Lillesand over kneika da supermarkedene kom på slutten av 70-tallet og feide lokale bakere og slaktebutikker overende.
Ble stor i Lillesand
Høy kvalitet og lokal tilhørighet. Det måtte til for å løfte den lille kjøttbedriften i Lillesand over kneika da supermarkedene kom på slutten av 70-tallet og feide lokale bakere og slaktebutikker overende.
Lillesand, Aust-Agder – Vi driver ikke veldig stort, men vi har alltid jobbet for å heve kvaliteten på produktene våre. De må ha lokal opprinnelse, og vi er stolte av det vi lager. Det er veldig viktig for oss. Vi har faktisk hånd om hele verdikjeden, og det er det ikke mange bedrifter som har lenger, sier Jens Eide. Og omgivelsene har åpenbart satt pris på det de selger i markedet. Jens Eide AS har Matmerks spesialitetmerke, en drøss med medaljer og NM-titler, har vært Årets kjøttbedrift to ganger, og i fjor hentet de hjem hedersprisen for beste bedrift i hele verdikjeden med Matmerks Hederspris. De fikk også Lillesandprisen da den første gang ble delt ut i 2002.