Grisen skal få et skyv fremover på kjøttprosent!

Grisen skal få et skyv fremover på kjøttprosent!

Sunnhetstrenden har kommet for å bli! Men grisen og den norske svineprodusenten har tilpasningsevne til å få fram det mest trendige produkt i dette fremtidsbildet!

På 50 år har den norske grisen lagt bort 14 kilo fett og lagt på seg 14 kilo mer kjøtt i stedet! Dette er imponerende, men fortsatt er vi ikke fornøyd! Nye matvaner, sunnhetstrenden og ikke minst miljøbevisstheten gjør at vi må sette opp farten ytterligere for å redusere fettmengden og øke kjøttprosenten på den norske grisen! Ja, for det er ikke bare mattrender dette dreier seg om; det handler også om miljø og energibruk. Det trengs 3,6 ganger så mye energi å produsere et kilo fett framfor et kilo kjøtt! Derfor går mat- og sunnhetstrenden i takt og samme retning som energiforbruket i produksjonen av svinekjøtt!

Kjære leser!

Kjøp abonnement for å få tilgang til alt innhold på Svin.no

12 måneder

1300,-

KJØP