Grilltid og optimisme
Etter en lang nedbørsfattig kald vinter med påfølgende sen vår, ser en nå endelig tegn til at våren er i anmarsj. Vår og forsommer med tradisjonell grilltid er viktige årstid for konsum av svinekjøttprodukter.
Grilltid og optimisme
Etter en lang nedbørsfattig kald vinter med påfølgende sen vår, ser en nå endelig tegn til at våren er i anmarsj. Vår og forsommer med tradisjonell grilltid er viktige årstid for konsum av svinekjøttprodukter.
Det er derfor hyggelig og ikke minst imponerende å se den store satsingen som Nortura har gjort ved utvikling av nye grillprodukter av svin, og en tiltalende markedsføring av disse for kommende sesong. «GrillGilde» er Gildes største satsing noensinne og vil innledes med en stor butikkkampanje i uke 15-31. Et av de viktigste temaene i Norsvins organisasjon gjennom hele vinteren har vært fokus på tiltak for å snu en økende overproduksjon, inkludert søkelys på viktigheten av å få opp salget av svinekjøtt. Rapportene om negative salgsprognoser for svinekjøtt har bekymret næringen. Det har blitt etterlyst en offensiv fra markedsaktørene, og vi har nå fått svar. Det er derfor all grunn til å gi skryt til Nortura og Gilde for denne offensive satsingen. Vi får krysse fingrene for at været står oss bi og at årets grillsesong blir en suksess. Tenn derfor opp grillene, det er smittsomt.