Det er lov å være blid

Det er lov å være blid

Støtte av sjefen, yrkesstolthet og tilstrekkelige ressurser er de viktigste faktorene for at ansatte skal holde seg friske. Av og til handler det om å få mer ressurser. Hvis det ikke er mulig må kanskje målene omdefineres eller senkes. Hvem er det egentlig som gir oss oppdraget å produsere gris? Er det et problem at noen er svineprodusenter? Er det et problem at noen slutter? Eller er det et problem at noen gjerne kan tenke seg å begynne? Lønnsomheten er for god sier noen. Andre slutter fordi den er for dårlig. Tilgangen på alternativt arbeid er ekstremt bra.

For noen måneder siden ble det ropt høyt og med store bokstaver. Produsentene var frustrert. Ingen gjorde noe. Det var fullstendig mangel på handling. Nå måtte noe gjøres. Markedsregulator var udugelig. Butikkene manglet kjøtt. Skjæreindustrien etterspurte mer fersk gris. Og prognosene varslet tidenes største nedtur i 2007.

Kjære leser!

Kjøp abonnement for å få tilgang til alt innhold på Svin.no

12 måneder

1300,-

KJØP