Tror grisen vil styrke seg framover
– Verden vil trenge dobbelt så mye kjøtt de neste tjue åra. Grisen kommer til å ta den største biten av denne veksten, tror Albert Paszek.
Tror grisen vil styrke seg framover
– Verden vil trenge dobbelt så mye kjøtt de neste tjue åra. Grisen kommer til å ta den største biten av denne veksten, tror Albert Paszek.
Og det er kanskje ord som er vel verdt å lytte til. For Paszek kommer nemlig fra stillingen som bioteknologidirektør i det Tyson Foods-eide fjørfeselskapet Cobb-Vantress Inc. Men for få dager siden begynte Paszek i stillingen som ny daglig leder og direktør i Norsvin USA LLC. Norsvins markedsdirektør Øystein Jørem smiler fra øre til øre da han ønsker Paszek velkommen til Norsvinsenteret i Hamar. For Paszek er nemlig mannen som ta det viktige og krevende USA-markedet til nye høyder for det norske morselskapet.