–Vil utvikle verdens beste farrase
– Vi venter sterk avlsframgang for norsk duroc de nærmeste åra. Gjennom langsiktig og systematisk arbeid utvikler vi verdens beste farrase. For kjøttsamvirkets leverandører og kunder betyr dette økt konkurransekraft i hele verdikjeden.
–Vil utvikle verdens beste farrase
– Vi venter sterk avlsframgang for norsk duroc de nærmeste åra. Gjennom langsiktig og systematisk arbeid utvikler vi verdens beste farrase. For kjøttsamvirkets leverandører og kunder betyr dette økt konkurransekraft i hele verdikjeden.
Det sier Terje Iversen. Svin utfordrer Gilde Norsk Kjøtts (GNK) fagsjef på gris til å tenke høyt om kjøttsamvirkets avlsstrategi i tida framover. Og Terje Iversen lar seg ikke be to ganger. Han er klokkeklar i troen på at kjøttsamvirkets satsing på duroc som farrase har vært helt riktig. Over hele verden vinner duroc fram som farrase. Iversen tror at de nærmeste årene vil gjøre det enda tydeligere for både produsenter, kjøttindustri og kunder at det han sier er riktig.