Snart kommer hampshirekjøttet

I februar reiste 12 hampshireråner fra Kjell Bjørneng på Vormsund nordover til Trøndelag. Her skal de leies ut til svineprodusenter. Så til jul blir det servert juleribbe med innslag av hampshire.

Snart kommer hampshirekjøttet

I februar reiste 12 hampshireråner fra Kjell Bjørneng på Vormsund nordover til Trøndelag. Her skal de leies ut til svineprodusenter. Så til jul blir det servert juleribbe med innslag av hampshire.

– Hampshiregrisen skal gi norske svineprodusenter bedre økonomi ved å gi høy kjøttprosent, rask tilvekst og lavt fôrforbruk. Industrien vil få økt slakteutbytte, god sidekvalitet og høy andel edle stykningsdeler, sier Karl Kristian Kongsted i Kjøttbransjens Landsforbunds (KLF) datterselskap ScanPig.

Kjære leser!

Kjøp abonnement for å få tilgang til alt innhold på Svin.no

12 måneder

1300,-

KJØP