Inderøy tok NM-trippel
Inderøy Slakteri vant tre NM-titler, fem gull og to bronse da Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund kåret Norges beste kjøttprodukter i november.Inderøy Slakteri vant tre NM-titler, fem gull og to bronse da Kjøtt- og fjørfebransjens landsforbund kåret Norges beste kjøttprodukter i november.
– Helt uvirkelig, og en stor anerkjennelse av arbeidet vårt, sier daglig leder Håvard Gausen.
Den tradisjonsrike familiebedriften slapp jubelen løs under årets NM i Kjøttprodukter. Inderøy Slakteri tok NM-tittelen for produktene plukksylte, røkt grov julepølse og kjøttboller. I tillegg ble de tildelt gullmedaljer for produktene kjøttsuppe, røkt grov julepølse, ribberull, plukksylte og kjøttboller.
Lagseier
Rundt 550 produkter fra 65 produsenter over hele landet var påmeldt i den prestisjefylte konkurransen NM i kjøttprodukter, hvor fagfolk vurderer hvert enkelt produkt etter kriterier som råvare, utseende, lukt, smak og konsistens.